Andere vestigingen

't Stokertje heeft vestigingen op bijzondere locaties in Nederland

Een haard brengt sfeer in huis. Warmte en gezelligheid. Diezelfde ambiance biedt 't Stokertje u al voordat uw nieuwe kachel thuis staat te snorren. Want van uw zoektocht naar een fijne haard maken we graag een belevenis op zich.


Een bezoek aan Orvelte is altijd de moeite waard !

't Stokertje Kachelparadijs Orvelte is gelegen aan de rand van het pittoreske museumdorp Orvelte en een bezoek aan het Kachelparadijs is daarom goed te combineren met een dagje uit in Orvelte. In deze vestiging treft u maar liefst 1200 opstellingen van moderne, design, eigentijdse en nostalgische gas- en houtkachels in 1800 m2 showroom. Kortom, keuze te over bij dit Groot, Gezellig & Goed(koop) Kachelparadijs.

Kachelparadijs Orvelte


Warmte uit Reutum sinds 1932 een begrip !

't Stokertje Kachelkanjer Twente ligt aan de rotonde in Reutum, vlakbij het artistieke stadje Ootmarsum. In Ootmarsum zijn het hele jaar door exposities te bezoeken in de vele galerieen. In de sfeervolle showroom van Kachelkanjer Twente vindt u honderden kachels, haarden & schouwen. Vrijwel alle merken & soorten zijn veelal uit voorraad leverbaar voor scherpe prijzen.Niet voor niets is "warmte uit Reutum sinds 1932 een begrip !"

Kachelkanjer Twente


Een gezellig, aantrekkelijk winkelbedrijf !

't Stokertje Kachelhûs Fryslân is gevestigd aan de Slachtedijk nr. 1 in Joure. Joure heeft met haar rijke Douwe Egberts verleden, ballonfeesten en de Jouwster Merke, precies de juiste ingrediënten voor een gezellig, aantrekkelijk winkelbedrijf. Kachelhûs Fryslân biedt plaats aan ca. 450 kachels, haarden en schouwen in ruim 550m2 showroom en is daarmee meteen de grootste haardenspeciaalzaak in de omgeving.

Kachelhûs Fryslân