Oneindig veel keus en laagste prijs voor gaskachel in Emmen

Gaskachel Emmen

Bent u al een poos op zoek naar een sfeervolle gaskachel voor uw huis in de regio Emmen? Wij adviseren u graag over de comfortabele en sfeervolle warmte van een gaskachel. Onze enorme showroom staat niet voor niets vol met honderden gaskachels, houtkachelsgashaarden, pelletkachels en schouwen en natuurlijk nog veel meer. Alle wetenswaardigheden en materialen voor een gaskachel, kunt u bij ons vinden. In Orvelte, lekker dicht bij Emmen in de buurt. In slechts twintig minuutjes rijdt u van Emmen naar Orvelte om de gaskachel van uw dromen te vinden. Bij onze showroom is een eigen parkeerplaats en de bushalte is vlak bij de deur voor als u vanuit Emmen met de bus naar Orvelte zou willen komen. Een gaskachel die van alle gemakken voorzien is, is dus binnen uw handbereik. Dus waarom moeilijk doen als u bij 't Stokertje snel en eenvoudig slagen kunt?

Gaskachel nodig in Emmen? 't Stokertje staat voor u klaar!

Emmen gaskachel

Wilt u meer gezelligheid en warmte in uw woning in Emmen? Met een gaskachel van 't Stokertje is dat geen enkele moeite, bij ons slaagt u altijd. Wij hebben vrijwel alle soorten en merken gaskachels voor u klaar staan in onze uitgebreide en gezellig showroom in hartje Drenthe. Van rond, vierkant, hoog, laag, modern tot nostalgisch, u zult versteld staan van de keuze aan gaskachels. U hoeft niet van een plaatje te kopen, maar u kunt de gaskachel van uw wens zelf bekijken, aanraken en vaak zelfs zien branden. Met maar liefst 1800 m2 showroom is 't Stokertje sowieso de grootste haardenspeciaalzaak van Drenthe, maar ook van de Benelux. Door onze omvang kunnen wij interessante inkoopcondities bedingen die we meteen weer doorgeven aan onze klanten, in Emmen, in Drenthe, maar ook ver daarbuiten. Omdat u nergens anders zoveel gaskachels bij elkaar kunt vinden, komen mensen vanuit heel Nederland naar 't Stokertje in Orvelte. Daarom kunnen we ook op uw gaskachel de laagste prijsgarantie bieden. Maar wat betekent dat precies en houdt het op bij alleen de laagste prijsgarantie? 

Installatie van uw gaskachel, ook in regio Emmen

't Stokertje levert niet alleen uw gaskachel voor de laagste prijs, we doen nog veel meer dan dat. Natuurlijk kunt u zelf kiezen hoeveel diensten u van ons af wilt nemen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de gaskachel zelf op te halen en te installeren, voor meer informatie kijkt u dan bij ons DHZ loket. U krijgt een scherpe DHZ korting als u het materiaal voor de schoorsteen of rookkanaal bij ons koopt. Wilt u alles uitbesteden en wilt u dat onze installateurs de gaskachel bij u thuis, in de buurt van Emmen, compleet met rookkanaal installeren? Dat doen wij graag want onze eigen installatieteams werken door heel Nederland. Met twintig installatieteams dagelijks onderweg zitten wij elke week meerdere keren in Emmen en omstreken. Ons dienstenpakket is heel uitgebreid en omvat naast bezorging en installatie ook het onderhoud van de gaskachel, vegen van de schoorsteen, interieuradvies en nog veel meer. De door ons geleverde diensten zijn uiteraard niet gratis, maar het is wel fijn dat alles gedaan kan worden door ons en dat u maar één aanspreekpunt heeft.

De laagste prijsgarantie dichter bij huis dan u denkt

Wij kopen onze gaskachels vaak in in grotere aantallen. Daarom is een gaskachel bij ons goedkoper dan bij een andere haardenspecialist in regio Emmen. Daarnaast hebben wij uw gaskachel dus vaak al op voorraad staan. Ook in onze opruiming hebben wij momenteel een behoorlijk aantal gaskachels in de aanbieding. De minder courante soorten of merken gaskachels zijn snel te bestellen en kunt u vaak wel eerst bekijken in onze showroom in Orvelte. We hebben ook showrooms in Overijssel, Gelderland en Friesland, maar Orvelte is voor u, als u uit de buurt van Emmen komt, waarschijnlijk het dichtste bij. Wilt u niet alleen voor een gaskachel vanuit Emmen naar Orvelte rijden, maar wilt u er een gezellige dag van maken? Het museumdorp Orvelte heeft veel te bieden en u kunt er dus meteen een gezellig dagje uit van maken. Voor klanten van 't Stokertje is een bezoek aan onze AmbachtenTuin zelfs gratis!

Het comfort van een gaskachel

Er gaat niets boven de sfeer en gezelligheid die een kachel in huis brengt. Als u weinig tijd heeft, is een gaskachel ideaal. Zo heeft u toch de sfeer en warmte van een kachel in huis, maar zonder de rommel en het werk wat u bijvoorbeeld bij een houtkachel heeft. Natuurlijk is de centrale verwarming erg comfortabel en zouden we liever niet meer zonder willen. Maar de cv kan een centrale vuurplaats niet helemaal vervangen. Bovendien duurt het lang voordat een cv opgewarmd is. Daarom valt er met een gaskachel vooral in het voor- en naseizoen wel wat stookvoordeel te behalen. Op koude avonden doe je bijvoorbeeld alleen maar even de gaskachel aan en hoef je niet het hele circuit van de cv op te warmen. Dat scheelt weer in de stookkosten! Het vlammenspel van de nieuwe generatie gaskachels is heel natuurgetrouw en bijna niet van echt te onderscheiden. Voor een overzicht van al onze merken en soorten kachels kunt u kijken in onze haardencatalogus. 

Haardencatalogus