Wodtke Pat pelletkachel

Op=Op, nu met 645,00 zomer kassakorting

van 3.510,00, nu voor
2.635,00 1.990,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Wodtke
Model: Pat
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Pellets
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Wodtke Pat pelletkachel SX air met RVS sierstrip zal graag uw woning voor u verwarmen en is op afspraak te bekijken in onze showroom. De Pat is nu wel héél voordelig bij ons in de opruiming. Een echte buitenkans want de kachels van Wodtke blinken uit in design, kwaliteit en rendement. De Wodtke Pat is gemaakt van moderne materialen en heeft een smaakvol RVS accent aan de bovenkant. De Pat levert een vermogen van 2 tot 6 kiloWatt en heeft een achteruitgang. Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor het laatste showroommodel met referentie 1.860.108.001.

Pelletkachel Pat van Wodtke

Wodtke ontwikkelt en produceert met veel liefde voor vuur pelletgestookte en houtgestookte kachels en haarden. Wodtke is actief in zowel Duitsland als Oostenrijk. Omdat het stoken met houtkachels en pelletkachels een milieuvriendelijke manier van verwarmen is, richt Wodtke al haar pijlen op de ontwikkeling van dit soort haarden. Al in 1989 werd de eerste pelletkachel door de heer Wodtke ontwikkelt. Inmiddels zijn de Wodtke pelletkachels met hun tijd meegegaan en hebben ze een uniek gepatenteerd systeem. De pelletkachels van Wodtke hebben hierdoor geen ventilator voor lucht verspreiding nodig en zijn dus helemaal geruisloos. De bediening van de pelletkachels van Wodtke is subtiel weggewerkt in de achterkant van de kachel. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier